Ruilen en Retourneren

Ben je niet tevreden over jouw bestelling? Dat vinden wij heel jammer en we horen graag wat wij kunnen doen om je tevreden te stellen.

Je kunt de bestelling tot 14 dagen na levering retourneren en wij zorgen ervoor dat het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen na ontvangst van de retourzending weer op jouw rekening staat. *let op: niet alle producten kunnen retour worden gestuurd in verband met hygiëne*

Eenvoudig retourneren in 4 simpele stappen

Stap 1: Meld de retourzending eerst aan via CustomerSupport@OddCave.com zodat wij aanvullende instructies m.b.t. de retourzending zoals het retourformulier kunnen verstrekken en daarnaast op de hoogte zijn dat we een zending kunnen verwachten.

Stap 2: Wij willen graag van je weten waarom het pakketje retour wordt gestuurd, zodat wij dit kunnen verbeteren of dat we dit terug kunnen melden aan een leverancier of producent. Om die reden moet er altijd een retourformulier worden ingevuld. Dit formulier is verkrijgbaar via mail en dien je mee te sturen in het pakketje.

Stap 3: Stuur de artikelen samen met het ingevulde retourformulier op naar het adres op het retourformulier. Zorg dat je het pakket verstuurd met een Track en Trace code, zonder het bewijs van verzending met een Track en Trace code worden zoekgeraakte retouren niet terugbetaald.

Stap 4: Ontvang het aankoopbedrag terug op jouw bankrekening. Als wij het pakketje hebben ontvangen zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen weer op jouw bankrekening staat.

Retourvoorwaarden

  • Retourneren kan binnen 14 dagen.
  • Producten dienen in originele staat te zijn en te voorzien van originele labels en etiketten.
  • De verpakking mag niet beschadigd zijn en moet in originele staat worden aangeleverd.
  • De te retourneren artikelen bevatten geen gebruikerssporen.
  • Niet alle producten worden retour genomen in verband met hygiëne.

Let op! Voldoen de geretourneerde artikelen niet aan deze voorwaarden, dan kunnen we jouw retour helaas niet verwerken. Wij behouden het recht om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of buiten onze schuld om zijn beschadigd.

Voor de kosten van de retourzending ben je als klant zelf verantwoordelijk.

*Producten die niet retour kunnen worden gestuurd zijn duidelijk aangegeven op de productpagina’s, i.v.m. CoVid-19 en onze eigen bescherming, zijn deze regels strenger dan normaal en hebben we besloten dat we alle kleding die uit de verpakking is gehaald niet meer retour kunnen aannemen.